اگر خداوند بخواهد، چند روز دیگر انتخابات رو اعصاب و مسخرهی آمریکا به سرانجام میرسد و از این حجم انبوه اخبار مربوط به آن خلاصی پیدا میکنیم. بهشخصه در حال حاضر نهتنها از ترامپ و هیلاری، بلکه از میت رامنی و بوش پسر و پدر و پسر پدر شجاع و ال گور حالم به هم میخورد و در این یک سال اخیر بهقدری درباره آمریکا خبر خوانده و شنیدهام، که حاضرم همین الان یکتنه بروم و آمریکا را یکجا نابود کنم.
این را گفتم که بدانید هیچ عهد اخوتی با آمریکاییها نبستهام و اصلا گور پدرشان. اما دیروز یکی از مسئولان رده بالای نظامی کشورمان، در یک موضعگیری سیاسی که هیچ ربطی هم به مسئولیتش ندارد گفت «اگر آمریکا به تعهداتش عمل نکند، برجام را به موزه میفرستیم». وی افزود (!) که «آمریکا دیگر امروز نامبروان جهان نیست». نمیدانم چرا همیشه با شنیدن اصطلاح نامبروان، ذهنم به سمت «علی نامبروان» و آن کلیپ مزخرفش که تمثالهایی از شبپره و ابی ساخته بود میرود. برای اینکه بدانید با چه آهنگ شاهکاری طرف بودم، ترجیعبندش را بخوانید: «خیلی دلت بخواد (۲ بار) همه جا به همه بگی دوستپسرت من هستم و الخ». ویدئو موزیک مربوطه را هم در ادامه برایتان میگذارم تا دوبله سوبله حال کنید. فقط دقت کنید تگری نزنید.
دهانت را سرویس بیل کلینتون، چقدر از موضوع دور شدم. بله، فرمودند که آمریکا دیگر نامبروان نیست. باشد. پس چه کسی نامبروان است؟ ذهنتان را از علی نامبروان تخلیه کنید، منظورم این است که پس چه کشوری نامبروان است؟ اگر بخواهیم به لحاظ آمار و ارقام در نظر بگیریم، آمریکا با فاصلهی بسیار زیاد از سایر کشورها، قدرت اول اقتصادی و نظامی است. غیر از روسیه و چین، باقی کشورهای پیشرفته و ذینفوذ دنیا تحت تاثیر سیاستهای آمریکا هستند و اغلب سازمانها و نهادهای سیاسی مهم در خاک آمریکا واقع شدند یا به نوعی وابسته به این کشورند. فرهنگ آمریکایی به سرعت در حال سرایت به مردم ملل مختلف است و نمونهی تازهاش هم همین رسم و رسوم هالووین و مسخرهبازیهایش است که دنیا را با خود درگیر کرده است و این نشان از قدرت برتر رسانهای یانکیها دارد.
البته مردم و نخبگان آمریکایی، حیا را قی کردهاند و با تأسی از فروید، از قیود و محدودیتهای شـ*وانی رها شدهاند. کیتی پری برای رأی آوردن کلینتون، جلوی دوربین لخت میشود و مدونا حرفهایی میزند که من حتی از اشارهی غیرمستقیم به آن ابا دارم. بیل کلینتون زرت و زاپ با هر که دیده همبستر شده است و هنوز هم حیثیت و آبرو برایش مانده است که تبلیغ زنش را بکند. ترامپ میگوید «وقتی ستاره باشی میتوانی هر کار خواستی با زنان بکنی» و همین زنان میروند و به او رأی میدهند. صنعت پ*رن در آمریکا بهگونهای است که عبارت هر آمریکایی یک پ*رن استار را در ذهن تداعی میکند. قطعا جامعهای که مهمترین بنیانش یعنی خانواده را از دست بدهد، از درون پوک میشود اما برای زوال و اضمحلالش زمان زیادی لازم است. بعید میدانم نزول آمریکا از ابرقدرتی به عمر ما کفاف دهد اما به گواه تاریخ، بالاخره این اتفاق خواهد افتاد.
همانطور که علی نامبروان همچنان خواننده خواهد ماند، آمریکا هم فارغ از هر نتیجهای در انتخاباتش، قدرت اول باقی میماند. هرچند به نظرم انتخاب کلینتون بسیار محتمل است اما ریاست جمهوری ترامپ، چالشهایی را برای آمریکاییها در پی خواهد داشت. چالشهایی که البته تاثیر زیادی هم در قدرت و نفوذ آمریکا ندارد.
دانلود ویدیو موزیک دلت بخواد از علی نامبروان و مهران. حجم: ۹ مگابایت
سلام حامد اچ
به شخصه بسیار فیض بردم از نوشتهات ، یعنی انگار تو منی یا من توام ، یعنی تمام جزئیات شخصیتت ، رفتارت خاطراتت عین خودمه وقتی میخونم خودمو میبینم ، متاسفانه یا خوشبختانه خیلی شباهت داریم…
یه نکته دیدم تو این مطلبت ، الان رو چه حسابی میگی بنیان خانواده تو امریکا نابود شده؟!!
چون تولید پ پ ورن امریکا زیاد تر از ایرانو بقیه کشورهاست؟؟
در جریان تولید روسیه ، چک ، المان ، لهستان و… هستی؟؟ یعنی فقط ما بنیان خانواده داریم چون فیلمش بیرون نمیاد؟؟
یعنی بنیان خانواده تو تولید پپ ورن خلاصه میشه؟؟؟
یعنی چون ازادی و تنوع سبک زندگی اونجا بیشتر از اینجا یا بقیه ی دنیاس اونا بنیان ندارن؟؟! ما داریم ایا ؟؟
کی داره؟
یه خورده مغرضانه بود مطلبت به نظرم… سینه چاک امریکا نیستم ، گفتم همینجوری بگم یه چیزی… دمت گرم بنویس بازم
میشه همه چی رو به خانواده ربط داد و میشه خانواده رو به همه چی بی ربط دونست
برام “تعهد” مهم تره
صرف خانواده نیست،اجتماع،محل کار،پارک ..نمی دونم..همه چی
اول تعهد بعد باقی چیزا
ولی همون پ*ورن استارا هم خانواده دارن..این رو یادت باشه
در ضمن “تاسی کردن” اشتباس،چون “تاسی” یعنی “پیروی کردن”
اوردن “کردن” بعدی غلطه
سلام
واقعا خوشحالم که این اتفاق افتاده
در مورد خانواده هم بگم که اون صنعت یه مثال بود برای رواج بی اخلاقی با تعریف کلاسیکش. چندتا مثال هم قبلش گفتم. مثلا اینکه رئیس جمهور یک کشور با منشی ش رابطه نامشروع داره و واسه زنش و مردم آمریکا خیلی هم مهم نیست. از این دست مثال ها خیلی میشه گفت. اتفاقا یک نمونه هم توی کامنت پایینی هست. پ*رن استارها هم خانواده دارن! این تعریف اون ها از خانواده س که با تعریف قبلی کاملا در تضاده. این سبک زندگی باعث میشه ترکیب جمعیتی به هم بریزه که اثرات اجتماعی و سیاسی خودشو داره. همین الان هم مسلمونا و لاتین تبارها توی این انتخابات مهم هستن.
بی اهمیت شدن خانواده توی خیلی از کشورای دیگه هم که کاملا مشخصه ولی اول اینکه بحث فقط درباره ی آمریکا بود. بعد اینکه کشورهای دیگه ابرقدرت نیستن که رو به افول برن.
قطعا مهمترین رکن هر جامعه، خانواده س و همه چی بهش ربط داره. توی جواب کامنت بالایی گفتم که تعریف اون ها با تعریف کلاسیک از خانواده و اخلاق صد و هشتاد درجه تفاوت داره. اونا روی فردگرایی تاکید دارن. یک نتیجه ش هم این شده که ترکیب جمعیتی اون کشورا تغییر کرده و در آینده بیشتر هم تغییر می کنه. بر فرض اگه نصف جمعیت آمریکا مسلمون باشن دیگه اون کشور چیزی نیست که الان هست.
تأسی رو هم اتفاقا سرچ کردم که دچار غلط مصطلح نشم. دیدم معانی دیگه ای هم مثل تسلی گرفتن و اینا داره. ضمن اینکه «تأسی» رو معمولا با حرف اضافه «به» استفاده می کنن که باید معنیش فقط «پیروی» باشه. البته چون مصدره، من الان «کردن» رو حذف کردم و با حرف اضافه «با» به کار بردم. به هرحال ممنون از این دقت.
دقیقا درسته تعریف شما
ولی بازم مرد و زن اون خانواده،چون تعهد ندارن،میشه پدر سوفیا لورن یا بابای کیم کارداشیان یا بقیه شون
فرهنگ یا تعهد به فرهنگ،گمشده ی دنیای امروزه
هر روز مدهای جدید،اعتقادات جدید،خدای جدید و …
با عرض معذرت(دوست ندارم ملا لغتی باشم)چون گفتی نمی خوای دچار غلط مصطلح بشی،میگم:”رسومات” هم غلطه
فکر کنم کم کم باید یه ویراستار هم استخدام کنم. همه جا غلط مصطلحه. بازم ممنون. درستش کردم.